Geld besparen met alles in 1

De Voordelen van Bundelen voor Jouw Voordeel

Wil je graag besparen op je maandelijkse kosten voor internet, televisie en telefonie? Dan zijn alles-in-één pakketten de ideale oplossing voor jou. In deze blog delen we de voordelen van het bundelen van deze diensten in één pakket en hoe het jou kan helpen om geld te besparen en gemak te vergroten.

Tip 1 – Kostenbesparing

Een van de grootste voordelen van alles-in-één pakketten is de kostenbesparing. Door je internet, televisie en telefonie te bundelen, profiteer je van aantrekkelijke kortingen en lagere maandelijkse tarieven. Je betaalt slechts één factuur in plaats van aparte rekeningen voor elke dienst. Dit kan op jaarbasis aanzienlijke besparingen opleveren, waardoor je meer geld overhoudt voor andere uitgaven.

Tip 2 – Gemak en Eenvoud

Met een alles-in-één pakket geniet je van het gemak van één aanspreekpunt voor al je communicatiediensten. Je hoeft niet langer meerdere leveranciers te benaderen of aparte afspraken te maken voor installaties of storingen. Alles wordt geregeld door je provider, waardoor je tijd en moeite bespaart. Bovendien heb je slechts één set van apparatuur, zoals een modem en televisieontvanger, wat ruimte bespaart en het gebruiksgemak vergroot.

Tip 3 – Flexibiliteit in Pakketkeuze

Alles-in-één pakketten bieden doorgaans flexibele opties die aansluiten bij jouw behoeften. Je kunt kiezen uit verschillende snelheden voor internet, diverse zenderpakketten voor televisie en diverse belbundels voor telefonie. Hierdoor kun je een pakket samenstellen dat perfect past bij jouw wensen en budget. Daarnaast bieden veel providers ook extra diensten zoals online tv kijken of gratis bellen naar mede-klanten.

Tip 4 – Overstapservice en Contractvoordelen

Wanneer je overstapt naar een alles-in-één pakket, kun je vaak gebruik maken van een overstapservice. Dit betekent dat je huidige contract(en) worden opgezegd door de nieuwe provider, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Daarnaast bieden veel providers interessante contractvoordelen, zoals een gratis installatie, kortingen op apparatuur of een welkomstcadeau. Dit maakt de overstap naar een alles-in-één pakket nog aantrekkelijker.

Hoe je kunt besparen met alles-in-één pakketten

Wat zijn alles-in-één pakketten?

Alles-in-één pakketten zijn bundels van verschillende diensten die worden aangeboden door internet- en tv-providers. Deze diensten omvatten meestal internet, televisie en telefonie. Door deze diensten te combineren in één pakket bieden providers gemak aan hun klanten en kunnen ze vaak aantrekkelijke kortingen aanbieden. Met alles-in-één pakketten heb je dus slechts één factuur voor meerdere diensten en hoef je niet apart te betalen voor internet, televisie en telefonie. Het is belangrijk om te controleren of het alles-in-één pakket past bij je behoeften en je niet betaalt voor diensten die je niet gebruikt. Door te vergelijken en aanbiedingen in de gaten te houden, kun je besparen op maandelijkse kosten en profiteren van extra voordelen.

Bespaar op maandelijkse kosten

Door te kiezen voor een alles-in-één pakket, kun je besparen op maandelijkse kosten. Vaak bieden providers aantrekkelijke kortingen aan voor bundelservices. Het is belangrijk om te controleren of het alles-in-één pakket past bij je behoeften en je niet betaalt voor diensten die je niet gebruikt.

Vergelijk aanbiedingen van verschillende providers

Om de beste deal te krijgen, is het belangrijk om aanbiedingen van verschillende providers te vergelijken. Door de prijzen en diensten te vergelijken, kun je bepalen welke provider het beste past bij jouw behoeften en budget. Het vergelijken van aanbiedingen kan ook helpen bij het vinden van extra voordelen, zoals een gratis installatie of extra televisiezenders.

Profiteer van tijdelijke aanbiedingen

Veel providers bieden tijdelijke aanbiedingen voor hun alles-in-één pakketten. Deze aanbiedingen kunnen bestaan uit kortingen op maandelijkse kosten, gratis extra services of andere voordelen. Het is belangrijk om deze aanbiedingen goed in de gaten te houden en erop in te springen wanneer het mogelijk is.

Overweeg overstappen naar een andere provider

Als je momenteel een alles-in-één pakket hebt, maar niet tevreden bent met de kosten of diensten, kan het overstappen naar een andere provider een optie zijn. Veel providers bieden speciale aanbiedingen voor nieuwe klanten die overstappen van een concurrent. Het is belangrijk om te controleren of er contractuele verplichtingen zijn en eventuele opzeggingskosten te vermijden.

Zakelijk alles in 1

Waar op letten bij afsluiten zakelijk alles in 1 pakket

Een zakelijk alles-in-één-pakket kan voor veel bedrijven een uitkomst zijn. Het kan kostenbesparend werken en de efficiëntie verhogen omdat het meerdere diensten in één pakket combineert. Denk aan internet, telefonie, en televisie. Maar waar moet je op letten bij het afsluiten van zo’n pakket?

 1. De contractduur:

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de contractduur van het zakelijke alles-in-één-pakket. Vaak bieden providers aantrekkelijke kortingen aan als je een langdurig contract afsluit. Het is belangrijk om de voorwaarden van het contract goed door te lezen en te kijken of het contract opzegbaar is voor het einde van de looptijd. Zo voorkom je dat je vastzit aan een contract dat niet meer past bij de behoeften van je bedrijf.

 1. De prijs:

Natuurlijk is de prijs ook belangrijk bij het afsluiten van een zakelijk alles-in-één-pakket. Vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar en kijk naar de prijzen, maar ook naar de geboden diensten en de kwaliteit daarvan. Bedenk ook dat goedkoop soms duurkoop kan zijn. Het is dus belangrijk om niet alleen op de prijs te letten, maar ook op de kwaliteit van de diensten.

 1. Snelheid en stabiliteit van het internet:

Als bedrijf is het internet vaak van groot belang. Zorg er dus voor dat je bij het afsluiten van een zakelijk alles-in-één-pakket goed kijkt naar de snelheid en stabiliteit van het internet. Hoe sneller het internet, hoe beter de prestaties van je bedrijf. Bovendien moet het internet stabiel zijn, zodat je geen last hebt van storingen of onderbrekingen.

 1. Klantenservice:

Een goede klantenservice is belangrijk bij het afsluiten van een zakelijk alles-in-één-pakket. Als er problemen zijn, wil je namelijk snel geholpen worden. Kijk daarom naar de klantenservice van de aanbieder en naar de beschikbaarheid daarvan. Is de klantenservice 24/7 bereikbaar? Kun je gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder als er iets mis is?

 1. Extra diensten:

Bij sommige zakelijke alles-in-één-pakketten krijg je extra diensten, zoals een gratis domeinnaam of een bepaalde software. Kijk goed welke extra diensten er worden aangeboden en of deze relevant zijn voor jouw bedrijf.

 1. Mogelijkheid tot uitbreiding:

Het kan zijn dat je bedrijf in de toekomst groeit en meer behoeften heeft op het gebied van telefonie, internet of televisie. Kijk daarom ook naar de mogelijkheid tot uitbreiding van het pakket en of dit gemakkelijk te regelen is.

 1. Voorwaarden:

Tot slot is het belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden van het zakelijke alles-in-één-pakket. Denk bijvoorbeeld aan de datalimieten, de opzegtermijn en eventuele kosten bij het vroegtijdig beëindigen van het contract. Het is belangrijk om deze voorwaarden goed door te nemen om te voorkomen dat je voor onverwachte kosten komt te staan of dat je vastzit aan een contract dat niet meer past bij de behoeften van je bedrijf.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar eventuele restricties op het gebied van gebruik en installatie. Sommige aanbieders kunnen beperkingen opleggen aan het gebruik van bepaalde diensten, bijvoorbeeld door middel van een fair use policy of door restricties op te leggen aan de installatie van bepaalde software.

Let dus goed op de voorwaarden van het zakelijke alles-in-één-pakket en zorg ervoor dat je deze goed begrijpt voordat je een contract afsluit. Zo voorkom je verrassingen en weet je zeker dat het pakket aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

goedkoopste internet en tv aanbieder

Goedkoopste tv en internet aanbieder vinden

Als consument wil je natuurlijk zo min mogelijk betalen voor je tv en internet abonnement. Maar met zoveel aanbieders op de markt kan het lastig zijn om te bepalen welke het voordeligst is. In dit artikel zullen we de goedkoopste tv en internet aanbieder voor je op een rijtje zetten.

Vergelijk tv en internet aanbieders

Om erachter te komen wat de goedkoopste tv en internet aanbieder is, is het belangrijk om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Kijk daarbij niet alleen naar de prijs, maar ook naar de snelheid van het internet en het aantal tv-zenders dat wordt aangeboden.

Hier zijn enkele belangrijke factoren die u zou moeten overwegen bij het kiezen van een tv- en internetprovider:

 1. Snelheid van internet: Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een internetprovider is de snelheid van het internet. Hoe hoger de snelheid van uw internetverbinding, hoe beter uw surfervaring.
 2. Prijs: Prijs is een belangrijk aspect om te overwegen bij het kiezen van een tv- en internetprovider. U wilt ervoor zorgen dat u niet te veel betaalt voor de diensten die u ontvangt.
 3. Beschikbaarheid: Controleer of de provider diensten aanbiedt in uw regio.
 4. Bundeldeals: Overweeg het bundelen van tv- en internetdiensten, omdat dit u meestal geld kan besparen.
 5. Betrouwbaarheid: Controleer of de provider een goede reputatie heeft voor betrouwbaarheid en klantenservice.

Als u deze factoren heeft overwogen, kunt u beginnen met het vergelijken van tv- en internetproviders op basis van hun aanbiedingen en diensten. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door verschillende providers en hun aanbiedingen te onderzoeken en te vergelijken op basis van de factoren die hierboven zijn genoemd. Het is aan te raden om een vergelijkingswebsite zoals goedkoopallesin1.nl te gebruiken om verschillende aanbiedingen te vergelijken en te zien welke provider het beste bij uw wensen past.

 

glasvezel

Is het verstandig om glasvezel te nemen?

In de afgelopen jaren is glasvezelinternet steeds populairder geworden en wordt het in veel gebieden aangeboden als een alternatief voor traditionele internetverbindingen zoals DSL en kabel. Maar is het verstandig om glasvezel te nemen? Hieronder bespreken we enkele voor- en nadelen om u te helpen beslissen of glasvezel de juiste keuze voor u is.

Voordelen van glasvezel

 1. Hogere snelheden en betrouwbaarheid: Glasvezelinternet biedt hogere snelheden en betrouwbaarheid in vergelijking met traditionele internetverbindingen zoals DSL en kabel. Dit komt omdat de glasvezelkabels signalen veel sneller en efficiënter kunnen verzenden dan koperen kabels.
 2. Symmetrische upload- en downloadsnelheden: Met glasvezel kunt u genieten van symmetrische upload- en downloadsnelheden, wat betekent dat u net zo snel bestanden kunt uploaden als downloaden. Dit is vooral handig als u regelmatig grote bestanden moet uploaden, zoals video’s.
 3. Minder interferentie: Glasvezel is minder gevoelig voor interferentie van buitenaf dan koperen kabels. Dit betekent dat u minder last heeft van storingen of vertragingen als gevolg van andere apparaten of activiteiten in uw omgeving.

Nadelen van glasvezel

Hoewel glasvezel een zeer snelle en betrouwbare internetverbinding biedt, zijn er ook enkele nadelen:

 1. Kosten: Glasvezelverbindingen zijn over het algemeen duurder dan kabel- of DSL-verbindingen.
 2. Installatie: De installatie van glasvezel vereist het graven van geulen in de grond, wat tijdrovend en kostbaar kan zijn. Het kan ook leiden tot verstoring van het verkeer en andere activiteiten.
 3. Kwetsbaarheid: Glasvezelkabels zijn kwetsbaarder dan koperen kabels en kunnen gemakkelijk worden beschadigd bij graafwerkzaamheden, bouwactiviteiten of door onopzettelijke schade.
 4. Beperkte dekking: Hoewel glasvezel snel groeit, is het nog steeds niet beschikbaar in alle gebieden en kan het soms moeilijk zijn om een provider te vinden die deze dienst aanbiedt.
 5. Afhankelijkheid van stroom: Glasvezel vereist stroom om te werken, dus in geval van een stroomstoring kan er geen internetverbinding zijn.
 6. Compatibiliteit: Niet alle apparatuur en technologieën zijn compatibel met glasvezel. Sommige oudere apparaten en systemen werken mogelijk niet goed met deze nieuwe technologie.

23% kan zich geen leven voorstellen zonder streamingdiensten 

Vooral Millennials en Gen Z blijven ondanks kosten trouw aan streamingdiensten  

Bijna een kwart van de Nederlanders (23%) kan zich geen leven voorstellen zonder hun favoriete series en films op streamingdiensten. Ondanks de kosten blijven streamingdiensten populair: meer dan de helft van Gen Z (53%) en Millennials (56%) kijkt liever naar een streamingdienst dan de traditionele televisie. Het gemiddelde onder Nederlanders ligt met 33% veel lager. Dit blijkt uit onderzoek van online consumentenadviseur Pricewise onder 1.000 respondenten, in samenwerking met onafhankelijk veldwerkbureau Panel Inzicht. In tegenstelling tot het gemiddelde van Nederlanders (28%) geeft een groter gedeelte van deze jongere generaties (45%) hun geld liever uit aan streamingdiensten dan aan een tv-abonnement. Zij sluiten ook vaker alleen een internetabonnement af. Dit in tegenstelling tot de oudere generaties, Generatie X (58%) en Babyboomers (79%), die nog altijd gaan voor een alles-in-1-pakket.

Alleen internet steeds populairder 
Een abonnement voor internet en tv blijft vooralsnog het populairst onder Nederlanders, blijkt uit data van online prijsvergelijker Pricewise. Hans de Kok, directeur van Pricewise, ziet toch dat tijden veranderen. “Waar we vroeger na het eten de tv aanzetten, klappen we nu onze laptop open of streamen we series en films van onze favoriete streamingdienst naar de tv. Hiervoor heb je alleen internet en een streamingabonnement nodig.  Met de komst van al deze diensten zien we dat een internet only-pakket de laatste jaren sterk toeneemt in populariteit, vooral onder de jongere generaties. Zij hebben geen zin meer in tv-reclames en zijn niet graag gebonden aan een vast kijkschema. Dat bepalen zij liever zelf. Een vaste telefoonlijn hebben zij al helemaal niet meer nodig.”

Opstapelen kosten streamingdiensten 
Volgens De Kok stapelen al die kosten voor streamingdiensten zich snel op. “Er zijn tegenwoordig zoveel streamingdiensten: van Viaplay tot NPO plus en van Videoland tot het populaire Netflix. Allemaal met unieke content en rond de 5 tot 15 euro per maand. We zien dat een gedeelte van de jongeren vaak voor één specifieke serie een abonnement afsluit. In tegenstelling tot een tv-abonnement zit je hier niet een jaar aan vast en kun je het makkelijk opzeggen. Dat moet je dan alleen niet vergeten.”

Bron: Pricewise –  23% kan zich geen leven voorstellen zonder streamingdiensten

Goedkoopste alles in 1 pakket

Hoe vindt je het goedkoopste alles in 1 pakket?

De pakketten voor alles in 1 zijn zeer verschillend. Zo zijn de verschillen in internetsnelheid aanzienlijk en ook in prijzen valt er genoeg onderscheid te maken. Om dus te voorkomen dat u meer betaalt dan echt nodig is kunt u onze postcode checker gebruiken.

Het enige wat u eigenlijk hoeft aan te geven is de regio waarin u woont. Dit doet u door middel van het invoeren van uw postcode. Hierdoor kunnen wij u exact vertellen welke providers er allemaal bij u kunnen leveren en wat deze dan precies kosten. Ook kunt u diverse specificaties van de alles in 1 pakketten zien. We maken het u op die manier erg makkelijk doordat u alles vanaf 1 website kunt bekijken en vergelijken.

Andere pakketten

Het is via onze vergelijkingstool niet alleen maar mogelijk om alles in 1 pakketten te vergelijken, maar u kunt tevens alle andere mogelijkheden bekijken. Zo kunt u zien welke provider een goedkoop televisie abonnement in uw regio levert en dat geldt ook voor het internet abonnement. Daarnaast ziet u ook de combinaties TV + internet en internet + bellen in onze vergelijkingstool. U kunt dus direct vergelijken in hoeverre alles in 1 goedkoper is dan andere pakketten en abonnementen.

Alhoewel men toch een beetje huiverig is voor het overstappen naar een andere provider komt het de laatste tijd wel steeds vaker voor. Dit komt omdat steeds meer mensen beseffen dat ze veel te veel betalen. Het is een trend die we met z’n allen moeten doorbreken, want overstappen van alles in 1 provider is net zo makkelijk als overstappen naar bijvoorbeeld een andere energieleverancier. Daarnaast kost overstappen zelf geen extra geld, dus u kunt er alleen maar op vooruit gaan. En als blijkt dat uw alles in 1 provider de goedkoopste is, dan weet u door te vergelijken in elk geval dat u geen geld weggooit.

Goedkoopste alles in 1 pakket

Wellicht dat u het goedkoopste alles in 1 pakket wilt, maar dit hoeft natuurlijk lang niet altijd het geval te zijn. Heel vaak is het namelijk ook zo dat er bij een alles in 1 pakket slechts met een schuin oog naar de kosten wordt gekeken en dat met name toch de ogen gericht zijn op kwaliteit. En het is natuurlijk geen geheim dat er soms voor goede kwaliteit ook betaald dient te worden en dat is bij alles in 1 dan ook niet anders. Als we het hebben over kwaliteit met het oog op alles in 1 zou u bijvoorbeeld kunnen denken aan de kwaliteit van het internet met betrekking tot de snelheid en dergelijke. Ook bijvoorbeeld de kwaliteit van tv kan bij een alles in 1 pakket belangrijk voor u zijn. Bij het goedkoopste alles in 1 pakket is de kwaliteit over het algemeen wel oké, maar het loopt natuurlijk niet over wanneer u slechts een minimaal bedrag per maand voor uw alles in 1 pakket hoeft te bedragen en dit zou u dan ook eigenlijk niet mogen verwachten.

Voor het goedkoopste alles in 1 pakket valt het aan te raden om ook alles in 1 aanbiedingen in de gaten te houden. Vaak zitten er interessante alles in 1 deals tussen die dus ook tot het goedkoopste alles in 1 pakket zouden kunnen leiden. Vaak betaalt u dan voor dergelijke alles in 1 pakketten maandelijks zo ergens tussen de 10 en 20 euro, maar dat wil nog wel eens verschillen per aanbieding. Gelukkig zijn de goedkoopste alles in 1 pakketten standaard ook nooit duur, dus het is dan ook zeker niet noodzakelijk om op een goede aanbieding te moeten wachten.

Alles in 1 vaak kostenbesparend

Vaak is het zo dat het bij providers voordeliger voor u zal zijn om een alles in 1 pakket te kiezen dan wanneer u dit niet zou doen en bijvoorbeeld naast een internet abonnement ook een tv abonnement zou afsluiten. De combinatie van diensten die dus bij het alles in 1 pakket samen komt zou er dan ook bij de meeste providers voor moeten gaan zorgen dat u kosten gaat besparen en dat is natuurlijk zeer prettig. Niet alleen bewaart u met het alles in 1 pakket dus het overzicht over uw diensten, maar tegelijkertijd is het vaak een voordelige optie voor u.

Bij de ene provider zult u met het afsluiten van een alles in 1 pakket beter in staat zijn om op kosten te gaan besparen dan bij de ander. In principe is het natuurlijk fijn dat u kosten kunt besparen, maar waar het toch met name om zou moeten gaan bij een alles in 1 pakket is dat u gewoon tevreden bent met de diensten die het pakket bevat. Als dit dan ook nog tegen een juiste prijs kan gebeuren, dan maakt het in feite niet zo heel veel uit of u nou met het alles in 1 pakket kosten kunt besparen of dat u de diensten net zo goed los kunt afsluiten en tot dezelfde prijs per maand kunt komen. Het alles in 1 pakket blijft dan toch gemakkelijker en als u daarnaast dus zowel met de prijs als de inhoud van de diensten content bent weet u dat u gewoon een goed alles in 1 pakket heeft.

Beste alles in 1 pakket providers

Doet u de postcode check, dan zijn er veel alles in 1 pakket providers die u tegen zult komen welke hun diensten aanbieden. Deze zullen gesorteerd staan op prijs en daarnaast ziet u dus per alles in 1 provider ook telkens weer de pakketten en de inhoud ervan. Omdat alles in 1 providers standaard altijd meer dan een alles in 1 pakket zullen aanbieden zult u ook vaak de providers meerdere malen in het overzicht terug zien keren. Het ene pakket dat zal worden aangeboden zal ook vaak goedkoper zijn dan het andere, dus de providers zijn daarom ook veelal verspreid in het overzicht terug te vinden. Ook zou het heel goed een mogelijkheid kunnen zijn dat u in het overzicht bepaalde providers die u daar mogelijk verwacht had niet terug kunt vinden. Dit is dan niet omdat het overzicht onvolledig is, maar om het feit dat de alles in 1 pakket providers die u dan mist waarschijnlijk geen alles in 1 pakketten mogelijk zullen maken op de postcode waar u woont. U zult het na de postcode check dus ook gewoon moeten doen met de pakketten die u aantreft, want dat zullen alle mogelijke opties zijn die u heeft.

Wat zijn alles in 1 pakketten

Wat zijn alles in 1 pakketten?

Het leven anno 2022 speelt zich voornamelijk via de digitale wereld af. Mensen leren elkaar kennen via datingsites of apps zoals Tinder. Langeafstandsrelaties zijn een stuk makkelijker geworden dankzij de mogelijkheid tot bellen/skypen. Zwangerschappen worden via twitter of Facebook aangekondigd en Instagram is het domein van de beautymensen en fitgirls/fitboys. Op je werk is het uiteraard belangrijk om mee te kunnen praten over programma’s zoals Expeditie Robinson of Moordvrouw. Dit geeft des te meer aan dat nagenoeg geen één persoon meer kan zonder internet en tv.

Doordat men steeds meer in de digitale wereld leeft, zijn de wensen/eisen van de gemiddelde consument ook veranderd. De consument wil zoveel mogelijk ontzien worden en alles moet zo simpel mogelijk zijn. Verschillende bedrijven in Nederland hebben hierop in gesprongen door de alles in 1 pakketten aan te bieden. Deze alles in 1 pakketten bestaan uit drie verschillende diensten:

 • Internet
 • Bellen
 • TV

In sommige gevallen kiezen mensen ook bewust voor alleen internet + tv, omdat bellen via de huistelefoon niet meer gebruikelijk is.

Doordat dergelijke pakketten aangeboden worden, is het voor de consument veel simpeler geworden. Al je diensten neem je af bij één leverancier en daardoor krijg je ook maar één factuur. Tevens betaal je een lager tarief doordat de leverancier deze diensten kan bundelen.

Uiteindelijk heeft een alles in 1 pakket zeer veel voordelen. Mede daarom zijn er momenteel gigantisch veel aanbieders van alles in 1 pakketten in Nederland. Hieronder noemen we enkele grote partijen:

 • Telfort
 • Tele2
 • Vodafone
 • KPN
 • NLE
 • nl

Bovenstaande leveranciers bieden allemaal alles in 1 pakketten aan. Deze alles in 1 pakketten kunnen door een consument volledig aangepast worden naar eigen wens. Zo is het bijvoorbeeld het aantal televisiekanalen zelf te bepalen. Voor de consument betekent een alles in 1 pakket in ieder geval veel voordelen.

Snel telefoon laten repareren

Onze telefoons zijn een belangrijk onderdeel in ons leven en dit is langzaam aan gebeurt. De telefoon begon namelijk niet zoals hoe we de telefoons van nu kennen. Nokia’s 3010 en andere klap telefoons waren het begin. Hiermee konden we eerst alleen bellen en andere broodnodige functies gebruiken. Tegenwoordig zijn telefoons zo geavanceerd dat we op onze mobiele telefoons een paar knoppen indrukken en er 30-60 minuten later een pizza voor de deur staat. Een leven zonder deze telefoons is niet meer voor te stellen en daarom is het enorm lastig wanneer je telefoon stuk gaat. Je wilt dan zo snel mogelijk je telefoon laten repareren!

Een stuk scherm

Een van de belangrijkste onderdelen van de telefoon is het scherm. Het scherm kan meestal binnen 30 minuten gemaakt worden bij een reparatie bedrijf wanneer er geen wachttijden zijn. Voor sommige telefoons geldt iets anders, maar deze tijdslimiet is voor een iPhone reparatie den haag. Natuurlijk zijn er onder de iphones ook verschillende modellen en de verschillende modellen en merken van telefoons beïnvloeden de prijs van de reparatie, maar over het algemeen is het gemiddelde bedrag zo een 100 euro.

Om je scherm beter te beschermen tegen beschadigingen wordt geadviseerd een telefoonhoesje te gebruiken en eventueel een screenprotector of tempered glass. Een screenprotector beschermt echter alleen tegen krassen, terwijl tempered glass ook beschermd tegen breuken.

De accu vervangen

Een ander belangrijk onderdeel van de telefoon is de accu. De prestatie van de accu gaat met de jaren achteruit en daarom moet deze om de aantal jaar vervangen worden. Het achteruitgaan van de accu kan helaas niet tegengegaan worden. Wel kan deze vertraagd worden. Hiervoor wordt geadviseerd geen zware applicaties te gebruiken, zoals game applicaties en de telefoon op tijd op te laden. Dit percentage is 20 procent, wanneer de batterij op de telefoon aangeeft nog maar 20% capaciteit te hebben is het dus tijd om de telefoon op te laden! Zo verleng je de levensduur van je accu.

Welke provider heeft het goedkoopste alles in 1 pakket?

De tijd is uitgebroken: je wilt een nieuw alles in 1 pakket afsluiten. Misschien ben je net verhuisd en heb je een nieuw pakket nodig, of ben je niet tevreden met de service van je  huidige aanbieder. Of: je wilt besparen op je huidige alles in 1 pakket. Hoe dan ook, je bent op zoek naar het goedkoopste alles in 1 pakket voor jouw situatie. Welke provider heeft eigenlijk het goedkoopste alles in 1 pakket? Lees hieronder verder voor meer informatie!

Goedkoopste alles in 1 pakketten

Welke aanbieder heeft het goedkoopste alles in 1 pakket? Het antwoord hierop hangt vooral af waar je naar op zoek bent. Wil je een pakket met minimaal 100 Mb/s downloadsnelheid (wat voor een normale gezin aangeraden is), dan zal het maandelijkse tarief hoger uitkomen dan wanneer je het goedkoopste pakket met 30 Mb/s internetsnelheid afsluit.

Andere factoren zijn onder andere het soort internet en hoeveelheid tv-zenders. Al deze factoren bepalen de prijs. 

Wil je een van de goedkoopste pakketten, dan kun je bijvoorbeeld bij Youfone voor 44 euro per maand een pakket afsluiten. Hierbij heb je 30 Mb/s internetsnelheid en 50 zenders. Deze prijs is exclusief tijdelijke acties. 

Ben je op zoek naar een ander type pakket, dan doe je er dus goed aan om goedkope pakketten te vergelijken op basis van jouw voorkeuren. Hierdoor weet je zeker dat je tot een pakket komt dat past bij jouw behoeften!

Voordeliger uitkomen met aanbiedingen 

Acties zijn een hele goede manier om goedkoper uit te komen voor allerlei producten en diensten, en zo ook voor alles in 1 pakketten.

Voorbeelden van aanbiedingen voor alles in 1 pakketten, zijn:

 • Korting op het maandbedrag (en dus het totaalbedrag). Vaak is dit een tijdelijke korting (bijvoorbeeld de eerste drie of zes maanden).
 • Cashback bij het afsluiten van een pakket.
 • Een cadeau bij het afsluiten van een pakket.
 • Extra internetsnelheid en/of meer tv-zenders.

Vooral de eerste twee voorbeelden zijn natuurlijk gunstig om goedkoper uit te komen. Je bespaart namelijk letterlijk geld. Met de andere twee voorbeelden kom je niet direct goedkoper uit, maar het zijn wel mooie voordelen.

Welke providers komen het meest met aanbiedingen? 

Iedere alles in 1 aanbieder heeft acties. Eigenlijk kun je door het hele jaar door wel een mooie aanbieding vinden. Hierbij is er weinig verschil tussen providers. Het hangt er dus vooral vanaf op welk moment welke provider een aanbieding heeft lopen. Door op het juiste moment een pakket af te sluiten, kom je zeker voordeliger uit en heb je een goedkoop alles in 1 pakket!