Hoe haal je het beste uit je Netflix & Disney+ abonnement?

Een abonnement op Netflix heeft bijna iedereen wel. Ook Disney+ is bij steeds meer huishoudens aanwezig. Alleen haalt nog niet iedereen het maximale uit de abonnementen. Regelmatig kijken mensen welke series en films er te vinden zijn en klikken hier maar wat om heen. Terwijl er veel meer aan te behalen is dan je in eerste instantie kunt denken. Je hebt voor ieder moment van de dag namelijk wel een nieuwe film of serie die je kunt gaan kijken, zolang je maar weet waar je moet gaan kijken. Maar hoe dan?

Naar nieuwe films en series kijken

Een abonnement bij streamingdiensten als Netflix en Disney+ kan eigenlijk niet meer ontbreken. Je kunt hier immers veel series en films kijken en er is urenlang plezier. Voor iedereen is er wel wat te vinden. Echter kun je soms het gevoel hebben dat je alles al gekeken hebt. De streamingdiensten laten namelijk maar een bepaald aantal films en series op het beginscherm zien. Terwijl er toch regelmatig nieuwe aan de lijst toegevoegd worden. Het is daarom verstandig om regelmatig te kijken wat er toegevoegd is. Dit kan onder andere door te kijken op Filmaanbieder.nl. Alle nieuwe releases staan hier aangegeven.

Vergelijkbare titels vinden

Ook kun je gebruik gaan maken van de suggesties. Als je bijvoorbeeld een favoriete film hebt, kun je deze ingeven in de zoekbalk. Je ziet dan niet alleen deze film, maar ook de films die hierop lijken. Zo ontdek je wellicht weer iets nieuws. Er staan namelijk altijd vergelijkbare films en series op die je aan kunt klikken. Door ook deze functie regelmatig te gebruiken zorg je ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen. Je haalt altijd meer uit jouw abonnementen voor beide streamingsdiensten dan je gedacht had.