Snel telefoon laten repareren

Onze telefoons zijn een belangrijk onderdeel in ons leven en dit is langzaam aan gebeurt. De telefoon begon namelijk niet zoals hoe we de telefoons van nu kennen. Nokia’s 3010 en andere klap telefoons waren het begin. Hiermee konden we eerst alleen bellen en andere broodnodige functies gebruiken. Tegenwoordig zijn telefoons zo geavanceerd dat we op onze mobiele telefoons een paar knoppen indrukken en er 30-60 minuten later een pizza voor de deur staat. Een leven zonder deze telefoons is niet meer voor te stellen en daarom is het enorm lastig wanneer je telefoon stuk gaat. Je wilt dan zo snel mogelijk je telefoon laten repareren!

Een stuk scherm

Een van de belangrijkste onderdelen van de telefoon is het scherm. Het scherm kan meestal binnen 30 minuten gemaakt worden bij een reparatie bedrijf wanneer er geen wachttijden zijn. Voor sommige telefoons geldt iets anders, maar deze tijdslimiet is voor een iPhone reparatie den haag. Natuurlijk zijn er onder de iphones ook verschillende modellen en de verschillende modellen en merken van telefoons beïnvloeden de prijs van de reparatie, maar over het algemeen is het gemiddelde bedrag zo een 100 euro.

Om je scherm beter te beschermen tegen beschadigingen wordt geadviseerd een telefoonhoesje te gebruiken en eventueel een screenprotector of tempered glass. Een screenprotector beschermt echter alleen tegen krassen, terwijl tempered glass ook beschermd tegen breuken.

De accu vervangen

Een ander belangrijk onderdeel van de telefoon is de accu. De prestatie van de accu gaat met de jaren achteruit en daarom moet deze om de aantal jaar vervangen worden. Het achteruitgaan van de accu kan helaas niet tegengegaan worden. Wel kan deze vertraagd worden. Hiervoor wordt geadviseerd geen zware applicaties te gebruiken, zoals game applicaties en de telefoon op tijd op te laden. Dit percentage is 20 procent, wanneer de batterij op de telefoon aangeeft nog maar 20% capaciteit te hebben is het dus tijd om de telefoon op te laden! Zo verleng je de levensduur van je accu.