Welke provider heeft het goedkoopste alles in 1 pakket?

De tijd is uitgebroken: je wilt een nieuw alles in 1 pakket afsluiten. Misschien ben je net verhuisd en heb je een nieuw pakket nodig, of ben je niet tevreden met de service van je  huidige aanbieder. Of: je wilt besparen op je huidige alles in 1 pakket. Hoe dan ook, je bent op zoek naar het goedkoopste alles in 1 pakket voor jouw situatie. Welke provider heeft eigenlijk het goedkoopste alles in 1 pakket? Lees hieronder verder voor meer informatie!

Goedkoopste alles in 1 pakketten

Welke aanbieder heeft het goedkoopste alles in 1 pakket? Het antwoord hierop hangt vooral af waar je naar op zoek bent. Wil je een pakket met minimaal 100 Mb/s downloadsnelheid (wat voor een normale gezin aangeraden is), dan zal het maandelijkse tarief hoger uitkomen dan wanneer je het goedkoopste pakket met 30 Mb/s internetsnelheid afsluit.

Andere factoren zijn onder andere het soort internet en hoeveelheid tv-zenders. Al deze factoren bepalen de prijs. 

Wil je een van de goedkoopste pakketten, dan kun je bijvoorbeeld bij Youfone voor 44 euro per maand een pakket afsluiten. Hierbij heb je 30 Mb/s internetsnelheid en 50 zenders. Deze prijs is exclusief tijdelijke acties. 

Ben je op zoek naar een ander type pakket, dan doe je er dus goed aan om goedkope pakketten te vergelijken op basis van jouw voorkeuren. Hierdoor weet je zeker dat je tot een pakket komt dat past bij jouw behoeften!

Voordeliger uitkomen met aanbiedingen 

Acties zijn een hele goede manier om goedkoper uit te komen voor allerlei producten en diensten, en zo ook voor alles in 1 pakketten.

Voorbeelden van aanbiedingen voor alles in 1 pakketten, zijn:

  • Korting op het maandbedrag (en dus het totaalbedrag). Vaak is dit een tijdelijke korting (bijvoorbeeld de eerste drie of zes maanden).
  • Cashback bij het afsluiten van een pakket.
  • Een cadeau bij het afsluiten van een pakket.
  • Extra internetsnelheid en/of meer tv-zenders.

Vooral de eerste twee voorbeelden zijn natuurlijk gunstig om goedkoper uit te komen. Je bespaart namelijk letterlijk geld. Met de andere twee voorbeelden kom je niet direct goedkoper uit, maar het zijn wel mooie voordelen.

Welke providers komen het meest met aanbiedingen? 

Iedere alles in 1 aanbieder heeft acties. Eigenlijk kun je door het hele jaar door wel een mooie aanbieding vinden. Hierbij is er weinig verschil tussen providers. Het hangt er dus vooral vanaf op welk moment welke provider een aanbieding heeft lopen. Door op het juiste moment een pakket af te sluiten, kom je zeker voordeliger uit en heb je een goedkoop alles in 1 pakket!